Träning

Onsdagsträning

Heby brukshundklubb erbjuder allmänna onsdagsträningar med möjlighet att skotträna med våra hundar.

Träningskväll/dag öppen för alla medlemmar. Vi hjälper varandra med bl.a budföring, kommendering, gemensam platsliggning och ger varandra råd & tips vid behov.


Vid dessa tillfällen kommer det att finnas en planvärd du kan vända dig till om du behöver råd & tips, hjälp med kommendering, "extra ögon" eller störning under ordnade former etc. Du behöver absolut inte vara tävlingsintresserad för att vara med på våra onsdagsträningar, bara glad i hund! Alla är välkomna att prova på och känna sig för. Kanske böver man den sociala träningen med hunden, eller varför inte ta en fika och snacka hund med likasinnade. Klubbstugan kommer att hållas öppen och kaffet rykande hett.


Andra onsdagen i månaden har vi träningstävling. Du kan då få kommendering och lite bedömning av lydnad eller brukslydnad. Du väljer själv vilken klass och vilka moment du vill träna. Gruppmoment i mån av tid och deltagare.

Kostnad 20 kr som du betalar på plats. Du tar ett protokoll i den klass du vill ha bedömd och lämnar till tävlingsledaren.


Gå med i FB-gruppenHeby BK:s medlemmar Träning | Facebook för att vara på den säkra sidan att det är någon träning. Besök gärna vår träningsgrupp på Facebook "Heby BK:s Träningsgrupper"


Öppen Rallylydnadsträning

Måndagar kl.15.00

Nya och gamla medlemmar hälsas välkomna. 


Specialsök:


Flera grupper tränar nu även 'kongsök" i klubbstugan. Träningen bedrivs i studiecirkelform. Håll utkik på Heby Bk:s träningsgrupp på Facebook om det finns lediga platser.