Onsdagsträning

Från och med september 2018 erbjuder Heby brukshundklubb allmänna onsdagsträningar, då vi även har möjlighet att skotträna med våra hundar.

Vid dessa tillfällen kommer det att finnas en planvärd du kan vända dig till om du behöver råd & tips, hjälp med kommendering, "extra ögon" eller störning under ordnade former etc. Du behöver absolut inte vara tävlingsintresserad för att vara med på våra onsdagsträningar, bara glad i hund! Alla är välkomna att prova på och känna sig för. Kanske böver man den sociala träningen med hunden, eller varför inte ta en fika och snacka hund med likasinnade. Klubbstugan kommer att hållas öppen och kaffet rykande hett.

Medan det fortfarande är någorlunda ljust på kvällarna:

Vi startar träningen klockan 19.00 med gemensam platsliggning med skott. Därefter tränar vi budföring med skott. Efter klockan 19.30 förekommer inga skott och då tränar vi gruppmoment & budföring, då utan skott. Därefter tränar vi efter egna önskemål. Vill du vara med på skotträningen är det bra om du kommer en stund innan!

När kvällarna är för mörka för skotträning:

Vi startar klockan 19.00 med gruppmoment och budföring, därefter träning efter eget önskemål.

Den första onsdagen varje månad ersätts den allmänna träningen med träningstävling (TT):

Då finns domare och tävlingsledare på plats och du kan själv välja klass / moment.

Planvärdar & domare / tävlingsledare hösten 2018 (TT=träningstävling):

5/9 TT: Marie Sverin / Annica Boström

12/9 Planvärd: Kerstin Måntelius

19/9 Ingen träning (medlemsmöte)

26/9 Planvärd: Gunilla Sundelin

3/10 TT: Cecilia Deckel / Lena Salestedt

10/10 Planvärd: Eva-Maria

17/10 Planvärd: Anette Lundström

24/10 Planvärd: Bengt Neteborn

31/10 Planvärd: Eva Joelsson

7/11 TT: Marita Neteborn / Dorota Kalinowska

14/11 Planvärd: Jocke Lindbom

21/11 Planvärd: Siv Wahlund

28/11 Planvärd: Pia Stråk

Snabblänkar

Heby Brukshundklubb | Rödjebro 103 | 744 92 Huddungeby | BankGiro 5726 - 4665

(Var noga med att ange ditt namn och vad betalningen avser vi BG-betalning!).