Medlemsformer och medlemsavgifter

Som medlem i Svenska Brukshundklubben betalar du en central avgift till förbundet och en lokal avgift till Heby BK. Förbundsavgiften är 380 kronor per år och den lokala avgiften är 150 kr.

Har du ett giltigt medlemskap i någon av SBK:s rasklubbar eller i en annan brukshundklubb, där den centrala avgiften är betald ska du bara betala den lokala avgiften till Heby BK.

Medlemskapet gäller ett år från det att avgiften är betald.

Har du frågor; kontakta kassor(at)hebybk.se

Ordinarie medlem (central avgift + lokal avgift till Heby BK = ny medlem i SBK) 530:-/år

Ordinarie medlem (lokal avgift till Heby BK - Du är ordinarie medlem i någon av

SBK:s ras- eller lokalklubbar. OBS! Ange medlemsnummer!) 150:-/år

Familjemedlem (Du bor på samma adress som en Ordinarie medlem i Heby BK,

medlemsnumret måste anges). 150:-/år

Ungdomsmedlem (För ungdomar mellan 6-25 år) 300:-/år

Läs mer om ungdomsmedlemskap på: Sveriges Hundungdom

För nya medlemmar

Anmälan om medlemskap i Heby Brukshundklubb, var snäll och fyll i nedanstående formulär.

* = obligatorisk uppgift.

Medlemsavgiften betalas in till BG 5726 - 4665, HEBY BK. Märk betalningen med ditt namn.

Beslut från SBK centralt är att i medlemsregistret skall personnummer anges i sin helhet,

detta för att undvika felregistreringar/fusk.

JA
NEJ

När medlemsskapet ska förnyas

Första medlemsåret betalar du medlemsavgiften direkt till den lokala klubben eller rasklubben. Andra året får du en avi från förbundskansliet som hanterar din medlemsbetalning till klubben fortsättningsvis.

Medlemsavisering skickas från SBK:s kansli, med betalningsinformation m.m. Finns din mailadress i SBK:s register får du även meddelande via mail.

Administrera ditt medlemskap och skriv själv ut ditt medlemsbevis.

Har du bytt adress, telefonnummer, e-postadress eller vill avsluta ditt medlemskap?

Med Svenska Brukshundklubbens medlemssystem kan du själv administrera dina medlemsuppgifter.

Här skriver du också ut ditt medlemsbevis. Mina sidor - SBK.

Snabblänkar

Heby Brukshundklubb | Rödjebro 103 | 744 92 Huddungeby | BankGiro 5726 - 4665