Läger

Träningsläger 27-30 september 2018.

Lägret är fullt!

Lägeravgiften skall betalas till Heby brukshundklubbs bankgironr: 5726-4665, senast 21/9-18. Det är viktigt att du skriver ditt namn och "läger 2018".

Välkomna till Heby bk för att träna hund med likasinnade under sista helgen i september.

Det blir ett instruktörslöst läger där vi hjälper varandra i de olika grupperna. Vi kommer att mixa grupperna så det finns mycket kunskap att tillgå i alla grupper!

Du kan välja mellan följandende:

Spår | Sök | Rapport | Rallylydnad | Nosework | Tävlingslydnad.

Uppletande / brukslydnad ingår och tränas i alla bruksgrenar efter vad ni själva önskar i grupperna.

Vi startar lägret på torsdag kväll (27/9) med en föreläsning av Sophie Schelin under temat "Inlärningspsykologi i praktiken". Sophie är en mycket populär instruktör, inspiratör och föreläsare.

Sophie tränar själv mondeoring och var medlem i Sveriges spetstrupp i tävlingslydnad 2012 och 2013, hon är dessutom hundpsykolog med fördjupade kunskaper inom inlärning och etologi.

Det blir sedan fullspäckade träningsdagar i skogen/lydnadsplanen under fredag - söndag. På kvällarna umgås vi i klubbstugan och om vädret tillåter anordnas aktiviteter utan hund utomhus.

Pris 500:-

Ingår: Torsdag: Föreläsning med kvällsfika och macka - Fre - Lö: Frukost och middag - Sön: Frukost och smörgåstårta vid avslutningssamlingen.

Ingår ej: Lunch alla dagar - alkoholhaltiga drycker.

Vi hoppas att du kan/vill sova kvar på klubben. Husvagnar kan ställas upp på parkeringen, dock ingen el! Du som inte har möjlighet till det är välkommen till frukost varje morgon där vi samlas i grupperna för att gå igenom dagens övninger.

Frågor besvaras av:

Bengt: 070-887 89 83

Marita: 070-679 71 61

Jocke: 073-054 08 43

Cicci: 073-534 34 79

Anmälan via mail till: neteborn56(at)gmail.com.

Vid anmälan ange: Ditt namn (din kunskapsnivå), hund (ras, ålder utbildningsnivå) samt vilken grupp du vill delta i. Detta för att vi ska kunna mixa grupperna på ett bra sätt. Vi behöver också veta om du kommer att ta husvagn med!

Sista anmälningsdag 16 sep!

Heby BKs medlemmar har förturtur t.o.m. 16 aug. sedan släpper vi platser till övriga klubbar.

Snabblänkar

Heby Brukshundklubb | Rödjebro 103 | 744 92 Huddungeby | BankGiro 5726 - 4665

(Var noga med att ange ditt namn och vad betalningen avser vi BG-betalning!).